Contact

Contact informatie

ADRESGEGEVENS:

Kantoor:
Haageinderhof 34
5552 HX Valkenswaard

Retouradres:
Elskensakker 12a
5571 SK Bergeijk

BEREIKBAAR VIA:

[email protected]
Tel: 085 808 83 66
WhatsApp +31 6 30 35 44 88

KVK: 52623122
BTW nr. NL001702457B80

Heb je vragen over een product?

Wij helpen je graag verder!

Neem contact op via onderstaand contactformulier

  Retourneren & Refunds

  Retourneren van postpakketten na aanmelding via de website of per mail stuur je via PostNL naar DierenPlanet, Elskensakker 12a, 5571 SK Bergeijk. Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op uw rekening. Let op: Voedingswaren kunnen niet worden geretourneerd. 

  Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, de kosten zijn dan wel voor jou. Als het product zwaarder is dan 30 kilo en/of groter dan 175 x 78 x 55 centimeter, kunnen wij het bij je ophalen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om een afhaalafspraak in te plannen.

  Je kan ook zonder voorafgaande melding je product op eigen initiatief terugsturen naar ons retouradres zoals eerder vermeld. De directe kosten daarvoor zijn dan voor jouw eigen rekening.

  De artikelen dienen als nieuw terug in de originele verpakking op te worden gestuurd. Bij gebruikssporen zullen wij de waardevermindering bepalen aan de hand van de staat van het product.

  Wanneer het product bij ons binnen is wordt het binnen 3 dagen verwerkt en heb je het aankoopbedrag binnen 7 dagen weer op je rekening staan. De terugbetaling verloopt via dezelfde weg als de betaling zelf.

  Lees hier meer over bestellingen annuleren en retour sturen.

  U kunt hier het herroepingsformulier downloaden
  Begin te typen om producten te zien die u zoekt.
  Winkelwagen
  Aanmelden

  Nog geen rekening?

  Een account aanmaken