Verzend- en Retourinformatie

Je kunt een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren zonder opgaaf van reden. Daarna heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

 

Retourneren van postpakketten na aanmelding via de website of per mail stuur je via PostNL naar de Dierenplanet te Bergeijk. Elskensakker 12a 5571SK.
Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort op uw rekening.

Uiteraard kan je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, de kosten zijn dan wel voor jou. Als het product zwaarder is dan 30 kilo en/of groter dan 175 x 78 x 55 centimeter, kunnen wij het bij je ophalen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om een afhaalafspraak in te plannen.

Je kan ook zonder voorafgaande melding je product op eigen initiatief terugsturen naar ons retouradres zoals eerder vermeld. De directe kosten daarvoor zijn dan voor jouw eigen rekening.

De artikelen dienen als nieuw terug in de originele verpakking op te worden gestuurd. Bij gebruikssporen zullen wij de waardevermindering bepalen aan de hand van de staat van het product.

Wanneer het product bij ons binnen is wordt het binnen 3 dagen verwerkt en heb je het aankoopbedrag binnen 7 dagen weer op je rekening staan. De terugbetaling verloopt via dezelfde weg als de betaling zelf.

Een retour aanvragen kan via het formulier welke terug te vinden is in uw account. Naast de order die u wilt retourneren kunt u op de knop “retour” klikken. Na het invullen en verzenden van het formulier zullen wij uw aanvraag beoordelen.

Wanneer u geen account heeft aangemaakt kunt u het aanvragen via het contactformulier, via mail of telefonisch.

U kunt hier het herroepingsformulier downloaden

 

 

Vestigingsadres

Dierenplanet.be
Haageinderhof 34
5552 HX Valkenswaard
[email protected]

Retouradres

Dierenplanet.be
Elskensakker 12a
5571 SK Bergeijk
[email protected]

 
Begin te typen om producten te zien die u zoekt.
Winkelwagen
Aanmelden

Nog geen rekening?

Een account aanmaken